Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřová kýta | 1 kg |
velká cibule | 4 ks |
mletá sladká paprika | 2 lžíce |
pálivá paprika | 1/2 lžičky |
drcený kmín | 1 lžička |
majoránka | 1 lžička |
tymián | 1/2 lžičky |
pepř | |
rajčatový protlak | 1 lžička |
suchý chleba | 150 g |
sůl | |
sádlo |
Postup: Nejdříve si připravíme kuskus, mezitím, co bude odpočívat, si nachystáme... zobrazit recept
Postup: Máslo si vytáhneme s dostatečným předstihem, potřebujeme jej změklé. Vejce s... zobrazit recept
Postup: Eidamskou cihlu nastrouháme na jemném struhadle. Mleté maso (nejlepší je bůček,... zobrazit recept
Postup: Porci vloček třikrát spaříme v cedníku vařící vodou z konvice. Pak vločky... zobrazit recept
Postup: Bílky s moučkovým cukrem a šťávou z 1/2 citrónu utřeme v míse vařečkou do... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Restaurace na Fojství se nachází v malé vesnici Veřovice která leží u západního...